Почетна / ДОНАЦИЈЕ / АПЕЛ / Апел за изградњу породичне куће у Лелићу

Апел за изградњу породичне куће у Лелићу

Print Friendly, PDF & Email

Драга браћо и сестре, поштовани пријатељи, обраћамо вам се са благословом Преосвећеног Владике Артемија.

У Божијем селу Лелићу, како га је називао Свети Владика Николај, поред Ваљева живи једна сиромашна и скромна породица Маринка и Зорице Радосављевић и њихове деце, близанаца Николе и Николине који су ученици трећег разреда средње пољопривредне школе у Ваљеву. Осим што су добра деца они су и добри ђаци, а Николина жели да након завршене средње школе упише Пољопривредни факултет ако јој финансијска ситуација буде дозвољавала. Зорица и Маринко нису запослени, Маринко ради за наднице, а Зорица чува неколико оваца и понешто успе да прода да би их прехранила. Она је вредна домаћица која се труди да својој породици пружи све оно што једна мајка може, безграничну љубав и васпитање својој деци да што мање осете сиромаштво у коме живе.

Кућа у којој живе је стара, без темеља, од блата и склона паду, са две просторије, без WC и купатила, напуклих зидова и поломљених црепова.

Молимо вас да вашим новчаним прилозима, донацијама у грађевинском материјалу и осталом (бела техника, храна, помоћ током градње итд.), помогнете да заједно направимо кућу која ће имати оно све што куће треба да имају и да породици Маринка и Зорице Радосављевић и њиховој деци пружимо сигурност и топли дом.

Свако добро од Господа вам желимо!

 

 

Уплате вршити на рачун број:

Девизни рачун:

 

Динарски хуманитарни рачун за помоћ породици Маринка и Зорице Радосављевић, 14205 Лелић :

340-32373309-89

 

Налог на Пеи Пал-у за девизне уплате на објављени хуманитарни девизни рачун који се односи на помоћ породици Маринка Радосављевића гласи:

lelic.nikola.nikolina@gmail.com

 

Особа за контакт:

Снежана Антонијевић, +381648813019, srbinaokupkosovo@gmail.com,