Почетна / АРХИВА / Обавештење о досадашњим радовима изградње куће породице Стефановић

Обавештење о досадашњим радовима изградње куће породице Стефановић

Print Friendly, PDF & Email

Драга браћо и сестре, прво желимо од срца да се захвалимо свима који су својим прилозима омогућили да започнемо са реализацијом ове акције.

2022.године позвали смо све људе добре воље да помогну хуманитарној акцији изградње куће породици Стефановић из села Бабина Лука код Бранковине. Вера Стефановић и њен син Миливоје живе у више него тешким условима. Њихово скровиште од зиме је објекат који се не може назвати кућа јер кров прокишњава а зидови су толико испуцали да су се појавиле рупе и читавом објекту прети урушавање. Они немају ни воде ни купатила.

Започели смо изградњу нове куће у којој би ова породица могла да живи. У новој кући која у основи има 56 м2 озидане су две спаваће собе, купатило и кухиња са дневним боравком. Испред је тераса од 17м2. Потребно је да се излије плоча и да се кућа укрови како би касније могло да се настави са увођењем струје, воде и осталих унутрашњих радова.

Сада Вам се поново обраћамо за помоћ, јер њихова жеља је да направе неки скромни дом у коме ће имати елементарне услове за живот, а наша хришћанска дужност је да им, у оквиру својих моћи, помогнемо новчаним прилозима, донацијама у грађевинском материјалу и осталом (бела техника, храна, помоћ током градње).

Свако добро од господа Вам желимо!

Инфо служба