Почетна / АРХИВА / Апел за изградњу породичне куће у Лелићу (унутрашњи радови) и обавештење о до сада изведеним радовима

Апел за изградњу породичне куће у Лелићу (унутрашњи радови) и обавештење о до сада изведеним радовима

Print Friendly, PDF & Email

Драга браћо и сестре, поштовани пријатељи, обраћамо вам се са благословом Преосвећеног Владике Артемија.

2018. године позвали смо све људе добре воље да помогну у хуманитарној акцији ИЗГРАДЊЕ КУЋЕ породици Радосављевић из Лелића, оцу Маринку, мајци Зорици и њиховој деци близанцима Николи и Николини. 

Кућа у којој живе је стара, без темеља, од блата и склона паду, са две просторије, без WC и купатила, напуклих зидова и поломљених црепова. Уз благослов започели смо изградњу нове куће у којој би ова породица могла да живи и да свије свој топли дом.

Прво желимо од срца да се захвалимо свим људима који су својим прилозима омогућили да започнемо са реализацијом ове акције.

У првој фази су изведени земљани, припремни радови на плацу, затим канал и септичка јама; а онда темељ и нулта плоча. Након краће паузе, због недостатка средстава, почетком прошле године је настављено зидање тако да су зидови урађени до пола потребне висине, унутар објекта разведени су прикључци за струју, воду и канализацију.

Сада је завршена друга фаза радова након застоја због објективних разлога и искушења која нисмо могли да предвидимо. Наставили смо пре месец дана са реализацијом изградње породичне куће, као што видите на снимку. У протелих, скоро, две године успели смо ВАШИМ ПРИЛОЗИМА да укровимо кућу.

Сада Вам се поново обраћамо за помоћ да урадимо и унутрашње радове, занатске радове, поставимо дрвенарију, подове и да заједно завршимо кућу која ће имати оно све што куће треба да имају и да породици Маринка и Зорице Радосављевић и њиховој деци пружимо сигурност и топло огњиште.

Свако добро од Господа вам желимо!

 

 

 

Уплате вршити на рачун број:

Динарски хуманитарни рачун за помоћ породици Маринка и Зорице Радосављевић, 14205 Лелић:

150800100483695835

Девизни рачун:

Swift ERBKRSBG

IBAN RS35150803202173208506

Налог на ПеиПал-у  за девизне уплате на објављени хуманитарни девизни рачун који се односи на помоћ породици Маринка Радосављевића гласи:

lelic.nikola.nikolina@gmail.com

Особа за контакт:

Снежана Антонијевић, +381648813019, srbinaokupkosovo@gmail.com