Почетна / ЧЛАНЦИ / Домаћи / Предраг Пејовић: Непоменик

Предраг Пејовић: Непоменик

Print Friendly, PDF & Email

СВЕТСКИ САТАНСКИ КЛУБ – ЕУ – СРБИЈА НЕМА АЛТЕРНАТИВУ
-ДУХОВНА И ФИЗИЧКА ОКУПАЦИЈА СРБИЈЕ-

Власт Србије је данас у позицији када нема решења за проблеме до којих нас је од света разумом надојена, свесно или несвесно довела.

Привредна инфраструктура Србије је распродата, србска предузећа су скоро сва утопљена новоуспостављеном светском безбожном миљеу.

Пред налогодавцима србске државне распродаје, слепо послушни србски политичари, тајкуни и други култно масонски климоглавци, клечећи, беспоговорно налоге његове извршавају.

На речима новог светског поредка:

„Када схватимо механизам и мотиве групне свести, онда је могуће да контролишемо и управљамо масама онако како нама то одговара, а да оне тога уопште нису свесне“, се очитава и даје јасна слика времена нашег у којем живимо.

Једна глобална Богу противна, свесна и интелигентна организација успешно координира организованим друштвеним навикама свих држава и њеним јавним мњењем.

Они манипулишу невидљивим, за разумом обдарене видним, друштвеним механизмом који истински влада како у нашој, а тако и у свим осталим од стране њих, успостављеним демократским државама….

Rелативно мали број људи, припадници разних окултних организација (масонских ложа, малтешких витезова, либертас, ротари клубова и многих др.) насупрот већине, манипулативно и савршено маневрише, прецизно постављени на позицијима највиших институција од србског државног друштвеног интереса, са којих спроводе и повлаче конце у скоро свим аспектима нашег свакодневног живота, без обзира о којој се сфери, политике, економије, културе, забаве или медија радило, са чијих властодржних положаја истанчано контролишу социјално понашање и свест јавности, за рачун свој а крајње штете нашег народа и државе Србије.

Колико се примакло завршници свега планираног, говоре речи Салант Ричарда, бившег председника CBS Newsа: „Наш посао није да људима дајемо оно што траже, већ оно што ми проценимо да треба да знају“.

Сваког се трена данас, са екрана Сорошевих (Б92) медија, без страха слободно разоткривају и не крију више, позната и досад свима нама драга лица нашег друштвено политичког, културно уметничко и академског миљеа.

Зар је могуће, да они који су до скора били понос, пример и узор врхунског талента, уложеног труда и знања наивно и олако припадају разним безбожним, малтешким и масонским ложама.

Да ли се народ србски може ишчупати из смртних канџи сатанског безбожништва, иронично лицемјерне љубави која се свима нама сервира под плаштом демократске толеранције.

Жалосно је видети како наручени штанцовани аналитичари без срама и стида путем ТВ портала разних државних медија попут гатара и врачара кроје србску будућност и народ србски спроводе у загрљај светском идолопоклонству.

Под паролом да Србија нема алтернативе, осим пута европске уније, из уста оних који данас владају, крије се најострашћенији противан Господу Богу „непоменик“, oкултни фашизам.

Властодржни промотери и финансијери србске и црногорске власти да би сакрили свој стварни идентитет, користећи се пљачкашким крваво зарађеним новцем купују нашу привреду и медије, са чијих екрана лукавом методом и речником за корист своју, изврћу улогу фашистичког пропагатора на рачун оних који их као такве истинито препознају.

Србски и светски политичари празном фразолошком идеологијом народ наш простодушни деценијама заваравају.

Свако њихово јавно иступање и заговарање у одбрани неких обичних или специфичних одређених људских вредности било које области је заправо маска, која се двосмерно користи зарад уништења тих истих вредности, које се лажно бранећи јавно и гласно промовишу.

Кријући се иза речи упорног и јавног заговарања антифашизма, народу србском медијски се манипулативно на власт намећу путем избора видно неспособни или лукаво прорачунати припадници, изроди свога народа и рода, који замисли сатанистичког демонкратизма спроводе до краја, не обазирући се на последице које су погибељне по живот својих, најближих.

У власти њеној већином седе сви они којима је осим материјалног интерес поданичко туђински, масонски, окултни, сатански.

Царски народ, Србски, није свестан да интерес светског демонкратизма није финансијски, платни промет, зарада, што лажно информисано становништво кугле земаљске неминовно закључује, већ успостава апсолутне језиво окултне фашистоидне власти, која се тим путем а посредством платног промета перфидно спроводи.

Због намерно издејствоване светске кризе, а свесни њених начела која сав погом све привреде малих средњих и крупних предузећа мора у што брже време укинути и надоместити новом економском политиком новог светског поредка – глобалним интерконтиненталним фашистоидним социјализмом, многе ће државе у блиској будућности изгубити свој препознатљив национални, привредни, културни, и по питању истине за разум најбитнији, православни верски идентитет.

Државе које су се у корист светског одрекле свог идентитета, губе своју безбедну постојаност и личну будућност.

Кредитна монетарна политика светског сатанистичког клуба не даје никакву наду, већ пропаст произведену из ума окултног креатора (пример Грчке), као и све дубљу и већу разлику осиромашног човечанства насупрот мањине екстремно ултра богатих, који вољом непоменика гура човечанство све дубље и све више у руке страдалног неповрата, светског сатанистичког поредка.

Српски затвори су пуни народа, који је једино крив за беду и своје сиромаштво, по налогу светског властодржца народу србском се мора усадити несвакидашњи страх који ће га обесхрабрити и разоружати по питању садашњих и будућих хтења на основу верских и људских права, док се младост Србије представља као највећа опасност по сигурност државе, сопственог народа и породице.

Гвантанамао, америчка сатанистичка психолошка тортура реално је заживела у Србији, голи оток је само обданиште ужасно монструозног пројекта који се у Србији тренутно спроводи.

Толико зла у Србији је законски усаглашено са фашистоидним светским закоником, да једноставно није могуће обухватити и у свему исказати злочиначки карактер новог човека који нам се намеће.

Енглеска је притајени лидер и водећа држава у спровођењу сатанске глобализације.

Ових је дана монструозном и језивом поруком Британске министарке унутрашњих послова Терезе Меј предложено укидање закона о „људским правима“ јер исти омета борбу против тероризма и наноси штету напорима Министарства да депортује осумњичене за тероризам.

Замислите! Владин службеник по указаној прилици дозвољено, бесомучно се иживљава или неометано ликвидира и на помен да је неко од лица сумњив. Отворени фашизам је на делу.

На овај предлог Енглеске, иако није члан Европске уније, је довољно да се једна од држава Европске уније уставно законски потврдно изјасни, и да постане прихватљив законски образац којег морају следити и све остале државе чланице у оквиру уније и ван граница њених.

Питање је дана, недеље, када ће заживети светски устав којим се обезвређује сваки устав било које државе на кугли земаљској, приликом чега ће армија новог светског поредка УН-а плави шлемови, НАТО-а, имати право интервенције, наводно услед елементарних и других по питању дестабилизационих фактора одређеног региона од стране временских непогода, еколошког дебакла, или по питању (њиховог приоритета) недозвољеног односа одређене државе према, некој од националних мањина, опозицији, сопственом народу.

Сатански глобални пројекат добија контролу над светом под маском преко потребне демократије, обезбеђен и вођен руком гвоздене палице у лику америчких НАТО и европских ЕУЛЕКС јуришника, са намером да обезбеди просперитет и вођство над светом глобалним, за дуго времена.

Светске елите су уједињени не само по питању свести глобализације, већ и у неморалним поступцима са којим се реализација нехуманог глобализма постиже. Идеолошки еуропизован, србски човек се претвара у производ са истакнутим рачуном, етикетом његове вредности. Наметнута и убрзана друштвена социјална регресија, (до које долази када се на путу зрелијег начина задовољења наиђе на препреку, где друштво није у стању да пронађе одговарајуће решење). Непродуховљено друштво не може да схвати суштину проблематике, и зато не умије адекватно одговорити.

Новонастали светски поредак перфидно користи недостатак друштвено елитне духовно разумне и интелектуалне обдарености, која је потребна у решавању сложених прилика у држави, услед чега предодређена група људи од непоменика подупрена, политички утврђена, јачајући своје позиције услед хаотичних новонасталих ситуација оријентише своје активности у корист глобалне прогресије и личног богаћења, зарад тога такве прилике воде све већем и драстичнијем класном јазу, између богатих и сиромашних.

Шта даље?!

Косово, окупирано од стране светског сатанизма.

Санџак, џихадско настројен пред пожаром.

-ТИХА ОКУПАЦИЈА ВОЈВОДИНЕ-

Војводина на тихом сепаратном путу.

Војвођански администратори су ових дана у Бриселу отворили канцеларију АПВ-е. Војводина добијa ингеренције и институције које су карактеристичне за државу. Већ у ваздуху се приметно препознају речи братског разлаза:

„Ако сада народ Војводине одлучи да не жели да буде у саставу Србије, ту вољу треба поштовати и лепо се раздружити без рата и крви“.

Војвођанске партије, ЛСВ, ДС, СВМ-a као уз сарадњу екуменске епархије Бачке, имају сасвим довољно потребних инструмената за остваривање војвођанске државотворности под диригентском палицом Европске уније и Ватикана.

Отворено ругалачки према србској држави, кампања о војвођанској нацији се води преко званичних политичких републичких и покрајинских државних органа.

Нација „Војвођана“ се уводи на мала врата, прва прилика да се провери постојаност ове опције је попис који се тренутно спроводи.

Интересантно је да у Војводини ником од несрбског становништва није ни на крај памети да се таквим изјасни, што свима јасно говори ко себе види у лику новонастале војвођанске нације. У политичким круговима Европе и САД, народ србски северне Србије је већ дефинисан као војвођански.

Највећи пропагатор ове разарајуће сумануте идеје је ЛСВ.

Већ је познато да се у Бриселу 2003. г. од 20. до 22. јуна, у режији обавештајних служби САД-а, Енглеске и Немачке расправљало о судбини Војводине, где су донети следећи закључци;

  • Изменити демографску структуру.
  • Војводину најпре економски потчинити куповином земљишта и предузећа.
  • Све банке и финансијске установе морају бити под контролом западних институција.
  • На културном плану јачати оне секторе цивилног друштва који пропагирају лабавије везе са Србијом.
  • На политичком плану форсирати и помоћи оне политичке опције које се залажу за лабавије везе са Београдом.
  • Инсистирати на питању денационализације и повратку имовине на стање пре Другог светског рата. Повратак имовине власницима, припадницима немачке мањине који су напустили Војводину након завршетка Другог светског рата.
  • Радити на рестаурацији граница Аустроугарске монархије.

 

Тада су договорени и детаљи финансијске помоћи сепаратистичким снагама, на основу којег су финансиране странке и невладине организације, као и политичке групације, удружења и партије које промовишу интересе националних мањина у Војводини. Ради се о високим евромилионским износима.

У времену 90-их, под окриљем демонкратизма и свргавања Милошевићевог режима, те струје иако малог и незнатног броја су несметано изградиле изванредну политичку позицију, које данас и поред већинског православног србског становништва од 75%, неометано владају Војводином.

Ових дана посматрамо призване и учестале провокације и сукобе мађарског екстремизма са србским становништвом северне србске покрајине, на које подстрекачи и идеолози војвођанског идентитета тек зарад јавности глумећи забринутост формално реагују. Шта и очекивати од власти која се од свог народа одродила.

Уназад неколико година на подручју општина Бачке Тополе, Сенте, Темерина, Аде и Кањиже  припадници мађарске параформације „64 жупаније“ фашистоидно у црно униформисани парадирају, вређајући Србију и Србе геноцидним песмама попут:

Horti Horti a r?cokat hord ki Hitler Hitler a zsidokat vid el…, што у преводу значи „Хорти, Хорти, Србе изнеси Хитлеру, Хитлеру Јевреје однеси…“ 2008/2009. г. парадирају тргом Бачке Тополе, уз блиску присутност полиције на неколико метара која несавесно на испољени мађарски фашизам, не сме или не жели да реагује. Након чега појединци испровоцираног народа србског прецртавају таблу испред просторија ЛСВ-а у Бачкој Тополи, наравно ЛСВ у парламенту Србије уз протест износи епилог овог дешавања, али без евиденције узрока којег нико не помиње. По власт покрајинску парада црнокошуљаша није фашизам, већ демократско право осталих, која србско становништво треба научити толерантности.

Иначе Бачка Топола је град где се обележава манифестација под покровитељством локалне самоуправе „КАМП  ТОЛЕРАНЦИЈЕ“.

Камп толеранције под маском пароле „Толеранција за будућност, школа против предрасуда“, наметнуто спроводи и истиче војвођански идентитет.

Јасно видимо зарад кога и чијих циљева.

Војводина, екуменско, политички дипломатско еуропизована, систематски насилно приватизована без земље и предузећа у њеном власништву.

Војвођански идентитет унутар србског становништва постаје реалност.

Северна Бачка, у рукама Сорошевих белосветских тајкуна.

Крунска власт покрајине масонске орјентације у ланцу многих кредитирана путем Брисела, Немачке, Америке и Ватиканских наводно хуманитарних организација попут „Каритаса“ и др, незадрживо води сецесији од које се путем својих медија наивно ограђује. Каритас, преко својих фондова тихо обавља мисију притајеног покатоличења, дајући милостињу непродуховљеном народу србском, који време наивно проводи по самостанима римокатоличким у Војводини, у којим се курсно образују за наводно, хуманитарне делатности.

Фонд за развој покрајине искључиво кредитира идолопоклонске истомишљенике, општине и регионе са несрпским становништвом.

Тренутно се у Војводини спроводи тиха кампања којом се од стране Сороша, мађарских тајкуна, немачких организација купују напуштене куће и земља србских и црногорских колониста, као и Ватикана којем закон о повраћају црквене имовине и поред већ добијеног, још увек не иде на руку.

За остваривање велико угарских замисли, ових дана секретар мађарског министарства спољних послова Жолт Немети изјављује да је закон о реституцију против интереса Мађарске и њене националне мањине у Србији, где је законски онемогућен повраћај предратне имовине другог светског рата слугама фашистичким, мађарским фоксдојчерима.

У свету западном, у земљама где се звери попут Шандора Кепира ослобађају, људски морални кодекс се не доводи у питању.

Осим неколицине примера части људске и достојанства, Мађарска у целости, никад видно није исказала савесно саучесну емоцију, правдољубивост, моралну одговорност за дело свирепог монструозног злочина у којем су учествовале јединице мађарске војске и Мађарске краљевске жандармерије над мученичко невино пострадалим житељима Новог Сада, Шајкаша, Титела, Мошорина, Кисача, Чуруга, Жабља, Гардиноваца, Ђурђева, Госпођинаца, Вилова, Лока, Бечеја, Темерина и Србобрана, који су били српске, јеврејске и ромске националности.

Насупрот лажно приказаног броја, мањег од 2000 пострадалих душа, јануарска рација 1942. године је однела најмање 12. 763 жртве. Подаци који се могу проверити у књизи Александра Вељића „Истина о Новосадској рацији“ у којој се веродостојно откривају чињенице и докази, попут објаве народног посланика мађарског парламента Ендре Бајчи – Жилинског који је  затражио од мађарске владе обуставу „рације“, објавивши да је преко војних извора сазнао да је у Шајкашкој и Новом Саду убијено 12.763 особа.

Ипак, да мађарски народ осим моралне одговорности не може сносити и колективну кривицу доказује пример чојства народног посланика Мађарског парламента Ендре Бајчи-Жилинског, као и Пал Телекија (Teleky Pal), председника мађарске владе, који је дискредитовао кампању антисрпске пропаганде као лажног повода за инвазију на Југославију, речима:

„…Стали смо на страну ниткова,  јер у тобожњим вестима о грозотама нема ни једне речи истине! Ни против Мађара, чак ни против Немаца!

Постаћемо лешинари! Најбеднија нација. Нисам то спречио. Осећам се кривим. “ Телеки је ово написао у свом опроштајном писму Хортију, у којем је изразио своје неслагање са нападом на Југославију. У ноћи 1941. Телеки је извршио самоубиство.

Да се не заваравамо, повратком имовине фашистичком окупатору и његовим слугама у случају (реституције), или демократског сепаратног отуђења севера Србије, очекујмо идентичан поступак, попут потеза мађарске окупационе власти у Бачкој за време другог светског рата, који се односио на више од 70 000 протераних и депортованих Срба, Јевреја и Рома који су досељени после 31. октобра 1918, као и засигурне мађарске колонизације која би бројчано надоместила србску непостојаност, идентично слици албанско шиптарског пројекта на Косову. Иначе да напоменем, очекујући повраћај имовине у многим се војвођанским местима свакодневно досељује поприличан број немачких грађана, који лагано мењају демографску слику Војводине у правцу којем Европа и војвођански сецесионисти желе.

На крају можемо разумети да безбожна непродуховљена власт ради ствари по природи разума људског, али како у свему овом народу србском објаснити, да разуме умешаност пастира православних као саучесника у утемељењу новог светског поредка на овим нашим просторима.
Отуђени хришћански православни пастири су поданичко незаобилазни елементи механизма у стварању религијског глобалног пројекта званог Екуменизам.

Продукт таквог друштва је власт лицемерна која уз помоћ једног дела непросветљеног архијерејства народу србском на свој начин лажно предочава и тумачи веру православну.

Архијереј бачки, србске епархије у Војводини, тесно сарађује са политичким и привредним појединцима који су чланови окултних организација попут масонских, ротари клубова, који за потребе римског поглавара папу Бенедикта израђују, лију и постављају на храмове СПЦ-е неправославна звона и крстове.

Под братским притиском самопрозваног светског религијског владара папе римског, архијереји СПЦ-е и осталих помјесних православних Цркава у најави припреме Осмог Васељенског православног Сабора који треба да се одржи у неколико наредних година, призивају властити бродолом са којим желе повући наш народ србски у неповрат.

Да видимо ко су браћа и са ким се желе православни епископи у екуменску барку укрцати, и Истину Христа са лажју изједначити?

Римокатолици, протестанти, реформисти, адвентисти, лутеранци, гностици, јеванђелисти, јеховини сведоци, евионити, монтанисти, апокрифи, аријци, несторијанци, монофизити, богумили, староверци, баптисти, назарени, мормони, пентакосталци, креационисти и божја деца, псеудохиндуистичке и далекоисточне (трансцендентална медитација, карма центар, Саи баба, Чандрасвами, Мехер баба, Харе кришна, Фалунг Гонг), синкретистичке (розенкројцери, златна зора, масони, ротари, сведенборгијанци, илуминати, теозофска друштва, ново доба, ред источног храма, сајентологија,) и сатанистичке секте (Сатанина црква, слободни спиритисти, Сатанина црква Енглеске, међународно удружење вештица, храм народа, бело братство, лоза Давидова, врата раја, ред соларног храма), и др…

Смисао свег јересно побројаног које постоји од времена постанка Цркве наше православне Господа Исуса Христа до дана данашњих, лепеза је путева лажних који врше верско преобраћање чланова православне Цркве Христове, једине истине под капом поднебесном, која истинито припрема и уводи човека у свет живота вечног.

Преовладавши над свим религијама, папа и поменуте свејереси подједнако владају свим политичким структурама скоро свих држава које по вољи нечастивог креирају светску политичку власт и заједно чине „светско братство непоменика“.

И зато, браћо и сестре!

28 А од смокве научите поуку: Када се већ њене гране подмладе и олистају, знате да је близу лето. 29 Тако и ви када видите ово да се збива, знајте да је близу код врата. Заиста вам кажем да овај нараштај неће проћи док се ово све не збуде.

Симболи и знакови су свугде око нас, ко има око духовно, ум небесни, читаће их.

По допуштењу Творца, од Господа најављеног надолазећег лета, неразумни мисионари времена попут Митрополита Илариона полако заокружују претпостављену путешествију „непоменика“ зарад обједињења Једине Цркве Христове са отпадништвом.

Време Божанских катакомбних литургија под ведрим небом је ту, већ сада, на прагу нашем. Гласном трубом којом ће се озваничити осми сабор неправославља затрубиће човечанству земаљском најављено и очекивано одступање доказа Божијег свеприсуства, благодати Његове из храмова православних, како нам Свети говоре, „тих ризница Божије благодати“.

Истина, благодат ће одступити, али не из храмова оних у којим истински живи Дух Свети.

Мајка наша држава Србија је до сржи од стране „непоменика“ окупирана, и само јој хришћанско морални преображај гарантује целовитост њеног територијалног интегритета и просперитета у будућности њеној, до краја.

„Са вјером у Бога, Цара Православног, Крст часни и слободу златну“.

На дан
06. 10. 2011.
Јулиански (стари) календар:
23. 09. 2011.
Зачеће светог Јована Крститеља
Света мученица Ираида
Свети новомученик Никола Пантопол
Свети новомученик Јован

Пејовић(Серафим) Предраг