Почетна / АУТОРИ / Рајица Марковић / Рајица М: Пресвета Тројице спаси нас

Рајица М: Пресвета Тројице спаси нас

Print Friendly, PDF & Email

У сусрет силазећем Духу Светом у име распетог народа Србског, последњи од последњих и најмањи од најмањих, вичем из зазиданог гроба по којем газе мртве душе фарисеја. О, Боже Свемоћни и Силни, сруши оне што нас руше и Васкрсни нас својим Духом Светим.

У име народа прогнаног, у име државе срушене, гоњен до распећа и сатеран у мишју рупу, проживех под напоном високог интезитета педесет и три лета, слеђеним срцима окамeњених издан и предат у руке безаконика.

Ко мачем убија биће мачем убијен, ко суди биће му суђено, ко лаже, биће слаган од оца лажи у чије име лаже, ко вара биће преварен од онога у чије име вара. Ко све ово не ради једном човеку него целом једном народу, не ради народу него Богу у име сатанино. Сатано не криј се иза народа и народне већине која те неће, покажи своје право лице силничко, политикантско. Ако је народ кога мучитељ убија, мучи и пљачка народ из кога је и он мучитељ потекао на овај свет, онда је он убица и оцеубица и синоубица и братоубица тај изрод је свеубица, богоубица. Тај изрод има Бога за непријатеља и праведног судију који ће му наплатити и лаж и превару и убиство. Тај изрођени пород, неверни и покварени, који ради себичног ужитка неверу чини ближњем, неверу ће платити сопственом смрћу.

Националну државу Србију руше и на њено место успостављају светску сатанску владу кроз институције система, пројектованом транзиционом кризом, претворени у крвожедне лавове који прождиру поштене Србе, јер се не поклонише звери Новог светског поретка и не склопише савез са ђаволом. Ко би од Срба мењао боље за горе, ко би вечно савезништво са Богом склопљено нашим Светим прецима Немањићима, заменио за савезништво са лажљивим кнезом овог света? Нико, до само плахи и лакоми, којима се страшним чини страшно место постојања у Божијој Слободи, изнад Истока и Запада на својој земљи, испод свога неба под својим Небеским прецима и својим Небеским Царем. Само такви претворени у кртице, што ријући земљу ослепеше за небо па их прогута тама заборава. Само они који се себе стиде, па пожелеше да постану другим, мимо Бога и против Бога. Доста је данас таквих, изгубљеним биткама изгубљених битности. Све те изгубљене битности отпале од бића Божијег пронађоше изгубљену битност у зверском систему световне власти.

Некад звучна имена – Пореска управа, Суд, Полиција само су празне фирме под којима лежи крвожедни лав, склепан од ових кртица изгубљених битности, и чека наређење кога да прождере. Господ разбија зубе лавовима, зато лавови и насрћу на његове верне. Глобалистички профитери, генетски наставак марскистичких прогонитеља Истине, савремени поморски, копнени и ваздушни гусари, круже као орлови око националних држава, корупцијом и издајом плахих и лакомих кртица изгоне Животни Дух Истине из народног тела, и кад државу претворе у леш изгнавши из ње Духа Истине, сатански острвљени наваљују на плен. Стрвинари Новог светског поретка помогнути стрвинама из редова издајниких кртица черече оборено народно тело. Сабери Господе својим Светим Анђелима изабране Твоје под барајак СветоСавља, који се јуначки поносно вије у руци Преосвећеног Владике Артемија. Подигни Дух Истине пред навалом светских стрвинара, запречи им планирано сатанско сабрање, Нато пакта у Беломе граду деспота Стефана, града кога одметнута од народа политичко полицијска сила у октобру претвори у Содом. Сиђи Господе на Свету Педесетницу огњем који спаљује и дај стрвинарима заслужену плату. Потврди Господе своју Свету Реч чудом Светог Спасења Србске Цркве, Државе и народног бића на вечном темељу и корену Твојих Светих Немањића.

Амин.

Грешни раб Христове Слободе
Рајица Марковић